Airco in huis

Een natuurlijk binnenklimaat in combinatie met een creatief en uniek design.

 

Als u een airconditioner zoekt die anders is, neem dan de LG Art Cool airconditioner. Eindelijk kunt u een airconditioner hebben die er stijlvol, vernieuwend en aantrekkelijk uitziet. De LG Art Cool reeks is uitgevoerd met de modernste snufjes, waaronder het Neo Plasma-luchtreinigingssysteem, Goldfin (Condensor Coating) en Auto Clean functie. Ook kunnen de LG Art Cool units geleverd worden met inverter techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er aan de hand van het gevraagde koel- / verwarmingsvermogen optimaal wordt omgegaan met het energieverbruik. Het geen u een aanzienlijke energiebesparing kan opleveren.

Bel voor meer informatie

Vloer en plafond modellen

Vloer en plafond modellen zijn lichte en compacte units die laag aan de wand of tegen het plafond gemonteerd kunnen worden. Bij de laatste oplossing is de unit gedeeltelijk in te bouwen. De vloer/plafond modellen zijn zeer geschikt voor onder andere kantoren, vergaderruimtes, winkels, horeca, fitnesszalen en showrooms.  Door het compacte en slanke ontwerp neemt het plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag. De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot genoeg om er zeker van te zijn dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De luchtstroom van het bewegende uitblaasrooster kan zowel in op en neer als in rechts of linkse richting worden ingesteld door middel van de afstandsbediening. De eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan zowel op de muur geplaatst worden of als losse infrarode bediening gebruikt worden.

Bel voor meer informatie

Casette modellen

De cassette airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing. Het cassettemodel wordt grotendeels in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft, heeft een slanke en moderne vormgeving. Door gebruik te maken van een extra uitblaaskanaal kan tevens een aangrenzende ruimte worden geconditioneerd. Het geavanceerde luchtuitwerpsysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en een gelijkmatige verdeling van de lucht. Zeer geluidsarm, zowel binnen- als buitenunits.

Bel voor meer informatie

Kanaal modellen

Het kanaalmodel kan volledig worden weggewerkt in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaas-roosters zijn zichtbaar. Hierdoor houdt u alle ruimte over voor uw inrichting. Dit model is bij uitstek geschikt voor ruimtes met een verlaagd plafond, omdat het binnendeel boven het plafond wordt geplaatst. Men komt dit type tegen in onder andere kantoren, vergaderruimtes, winkels, horeca, fitnesszalen en showrooms.

 

Extra opties:

 

- Inverter (automatisch klimaatsysteem)

- Verwarming

- Luchtreiniging

- Multisplit

Bel voor meer informatie

Wand modellen

Onze wandmodellen lijn bestaat uit lichte en compacte units die aan de wand worden gemonteerd. Het wandmodel is zeer compact qua afmetingen en heeft een minimum aan ruimte nodig waardoor u alle ruimte vrij houdt voor uw inrichting. De wandmodellen worden veelal toegepast voor onder andere kleine(re) kantoren, slaapkamers, wacht- en praktijkruimtes en computerruimtes. De krachtige koelcapaciteit en de comfortabele luchtstroom zorgen voor een geleidelijke afkoeling van de ruimte. De infrarode bediening is voorzien van diverse optietoetsen voor een eenvoudige en gebruikvriendelijke bediening.

Bel voor meer informatie

Multi V - Multi Systemen (VRF Systeem)

Een Multisysteem maakt het mogelijk om met één centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren, met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte. Het Multisysteem is milieuvriendelijk, stil en compacter dan elk ander klimaatsysteem. Dit geldt voor zowel de binnen- en buitendelen als het centrale leidingnetwerk. Leverbaar als wand-, plafond-, cassette- of kanaalmodel.

 

Het assortiment aan bedieningen maakt het mogelijk om te kiezen voor centrale bediening, individuele bediening per ruimte of een combinatie van beide.

Bel voor meer informatie

Onze merken

Copyright 2015, WESCO Installatietechniek. Alle rechten voorbehouden. Website door Skybridge